ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA DA KULLANILACAK
Gölyaka Belediyesi, ihtiyaç duyulan acil zamanlarda ve Efteni Gölü üzerinde turizmde kullanılmak amacıyla tekne satın aldı. Melen çayında yapılan test sürüşünde Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan bölgede bizzat incelemelerde bulundu.
Gölyaka
10.07.2020, 12:21 10.07.2020, 15:28
1129
Gölyaka ilçesinde bulunan Aksu Çayı ve Melen Çayı’nın birleştiği bölge ile Köprübaşı Köyü’nde bulunan köprüye kadar olan kısımda ihtiyaç duyulan acil hallerde ve Efteni Gölü üzerinde turizm amacıyla kullanılmak üzere Gölyaka Belediyesi tarafından tekne satın alındı.
Melen çayında yapılan test sürüşünde Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan bölgede bizzat incelemelerde bulundu.
Gölyaka Belediyesi bünyesine kazandırılan bu tekne ile Melen Çayı ve Efteni Gölü’nde oluşabilecek kaza gibi olumsuz durumlarda arama kurtarma çalışmalarına destek verilebileceği belirtildi.
Haaayyydaaaa..!saçmalıga bskarmısınız yaaaaa?
Yav arkadaş efteni gölü civarında birsürü göcmen kuş konaklıyor.turistlerde zaten genelde kuşlarka dolu güzelliği görmeye geliyor.eee sen simdi efteni gölü üzerinde o teknenin gürültüsüyle dolaşırsan o gölde bırakın göcnen kusunun konaklamasını karga bile terk eder gölü.ondan sonra turust bekle dur...!