Ekonomik krizin etkili olduğu şu günlerde Düzce de bazı firmalar çalışmalarına personel çıkarmadan devam ediyor. Bu firmalardan ikisi de İmteks ve Venüs tekstil firmaları. Vali Bülent Kılınç'ta TSO Başkanı Metin Büyük ile birlikte İmteks firmasını ziyaret etti ve firmada yapılan üretimi yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Ziyaret sırasında açıklamalarda da bulunan Vali Bülent Kılınç, “Ekonomik kriz ortamının yaşandığı bu günlerde Düzce'deki firmaların işçi çıkarmadan üretime devam etmesi sevindirici bir gelişmedir. Böyle çalışmaların desteklenmesi gerekiyor. Düzce'deki firmaların bu şartlar altında çalışması da sevindiricidir.” şeklinde konuştu.

“Düzce'ye 300 kişilik istihdam sağlanacak.”

Düzce için müjdeli bir haberde veren Vali Bülent Kılınç ilerleyen günlerde bir yeni iş alanlarının kurulacağını ve bu kurulacak yer için 300 kişilik istihdamın oluşacağını söyledi. Kılınç, “Düzce'deki işsizlik sorunu ortada ama yeni yerlerin açılmasıyla bu sorunu gidermeye çalışıyoruz. İlerleyen günlerde yeni iş alanı oluşacak ve bunun için Düzce'den 300 kişiye iş fırsatı çıkacak.” ifadelerini kullandı.