Özellikle acımasız bir şekilde eleştirildiği konulara açıklık getirerek biz verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz ve hizmetlerimiz hızlı bir şekilde devam edecektir ayrıca bizde her sorunun bir cevabı mutlaka vardır dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 6 aylık görev süresinde belediye olarak yapılan çalışmalar ve gelecek süreç içinde yapılacak planlanmış çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında öncelikle 6 aylık görev süresinde yapılan çalışmalarla ilgili faaliyet raporu hakkında bilgiler veren bayram 6 aylık süre zarfından yaptığımız hizmetler sonucunda büyük güven kazandık.
Görev süremiz içinde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ile gelecekle ilgili planlamalarımızı da yaptık ve hizmetlerimiz aksamadan daha hızlı bir şekilde devam edecek dedi..
Halkın gözünde bize güven tesiz edildi diyerek sözlerine devam eden Bayram sokak köşelerinde yapılan haksız eleştiriler ve yapılan yanlış değerlendirmeler bizden cevabını alır.bize sorulan her şeyin cevabı mutlaka var ve verilir meclis çalışmaları şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıklanıyor ayrıca mali yapılanmayla ilgili Ankara’da ilgili bakanlıklarla sürekli görüşmeler yapıyoruz ve önemli çalışmalarımız var geçen dönemden kalan borçlarla ilgili yapılandırma çalışmaları yaptık ve ödemelerimiz düzenli bir şekilde sürüyor.Düzce’mize daha büyük projeler kazandırmak adına Avrupa da hibe başta olmak üzere çeşitli şekillerde kredi çalışmalarımız devam ediyor.
Çobana yapılacak olan dalçık projesi önümüzdeki yıl mutlaka hayata geçecek Düzce’nin içme suyu projesiyle ilgili fizibilite çalışmaları devam ediyor bu projenin ne kadarı hibe ne kadarı geri ödemeli olacak bunu önümüzdeki günlerde netleştireceğiz diyerek sözlerini sürdüren Belediye Başkanı İsmail bayram belediye şantiyesiyle ilgili bilgiler aktardı tam kapasiteyle ihtiyacımız kadar asvalt üretimini sürdürüyoruz ayrıca beton santrali de daha kullanılır hale g2etirildid.6 ayda değişik mahallelere 5 ayrı park yaptık park çalışmalarımızda devam edecek. Ayrıca asar deresinde başlayan çalışmalar ile birlikte eski balık pazarı alanında park düzenleme çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.
Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına belediye personelinin eğitim seminerleri yurt içinde ve yurt dışında devam ediyor dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram Atatürk Bulvarı Sedaş önünde çevre yolu bağlantısına kavşak düzenlemesi yapılacağını ayrıca 120- 130 arasında durak eksiği tesbit edildiğini yeni durakların yanı sıra hasar gören eski durakların onarımının yapılacağını söyledi.
Şehir merkezine çöp konteynırı ve çöp kovası koyulacağını belirten bayram 10 ayrı noktaya bisiklet park alanı kurulacağını yerlerinin tesbit edildiğini söyledi. Kentsel dönüşüm projesinden geri dönüş olması söz konusu değildir bazı yer sahipleri davalar açmış davalar sonuçlanmaya başladı vatandaşlara tebligatları yaptık bire bir görüşmeler devam ediyor ayrıca bu konuda belediye meclisinin olağanüstü toplantıya çağırdık bu projeden vazgeçilmesi söz konusu olamaz dedi.
.röp ismail bayram düzce bel başk
Metek konutlarıyla ilgili söylentilerde var haziran ayında teslim edilmesi gerekiyordu TOKİ Başkanıyla görüştüm kasım ayına yetişecek dedi ancak ben en geç yılbaşında teslim edeceğimize inanıyorum..
Katı atık depolama yerinin incelemelerin yapıldığını dile getiren bayram ikinci bir alanla ilgili çalışmaları İSKİ ve Bakanlıkla birlikte yürütüyoruz kısa sürede sonuçlanmasını bekliyoruz dedi.
Belediye hizmetlerinde kullanmak için kiralanan araçların maliyeti ile ilgili yapılan eleştirileri de cevaplandıran Başkan İsmail Bayram 17 Birim Müdürlüğü iken 58 araç kiralanmıştı şimdi 19 Müdürlük var ve toplam 55 araç kiralandı bu araçlar 0 km aylık toplam ödediğimiz kira bedeli ise 86 bin 961 TL geçen yıldan sayı olarak da ödenen kira olarak da daha düşük iftar çadırı hakkındaki eleştirilere ise iftar çadırına düzce belediyesinin kasasından bir kuruş harcama yapılmadı bunu Düzce’li hayırseverler ve yemek firması karşıladı dedi.
Camikebir mahallesinde bulunan film platosunun bulunduğu alanda kadın dayanışma pazarı kurulacağını ve bu alanda yeni düzenlemelerde yapılacağını dile getiren başkan belediye kültür müdürlüğünün açtığı meslek edindirme kurslarına da büyük ilgi olduğunu dile getirdi
Düzenlediği basın toplantısında 6 aylık görev süresinde yapılan çalışmaları aktaran belediye başkanı kimse merak etmesin biz ne söz vermişsek daha fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve düzeyi daha güzel bir kent yapma yolunda haksız eleştirilere ve engellere rağmen daha fazla hizmet üreteceğiz ayrıca kapımız herkese açık kim ne sorarsa mutlaka cevabını bulacaktır belediyenin 153 hattına gelen tüm dilek temenni ve şikayetler en kısa zamanda değerlendirmeye alınıyor bazılarıyla bizzat ben görüşüyorum tüm sorunların çözümü için buradayız dedi.