Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi'nin 15. Eğitim Öğretim Yılı Etkinlikleri kapsamında, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu 9 aralık çarşamba günü Düzce'ye gelecek ve açılışların yanı sıra konferansada katılacak.
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi'nin 15. Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ilimize gelecek.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 9 aralık çarşamba günü Düzce'ye gelerek, Orman Fakültesindeki laboratuar açılışına ve düzenlenen konferansa katılacak. Orman Fakültesinin 15. eğitim yılı nedeniyle düzenlenecek etkinliklere katılacak olan Eroğlu, “Çevre ve Ormancılıkta Stratejik Yönetim” konulu bir konferans verecek. Düzce Üniversitesi'nde düzenlenecek olan etkinliklerin programı ise şöyle:
Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu açıklanan programa göre saat 11:45'de Üniversitede olacak ve açılışın ardından çevre ve ormancılık stratejik yönetim konulu panele katılacak. Saat 14:00 – 15:30 arasında üniversite Konferans Salonunda panel gerçekleşecek.
panelde Prof. Dr. Mustafa Kemal Yalınkılıç Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü: “Türkiye’nin Doğal Kaynaklarının Yönetimi hakkında
Hanifi Avcı Ağaçlandırma ve Erozyon Kont. Genel Müdürü: “21. Yüzyıl Ormancılığı konusunda. Prof. Dr. Refik Karagül Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Orman Fakültesi Öğretim Üyesi: “Ormancılık Eğitiminin Yeniden Yapılandırılması konularında sunum yapacaklar.