İl Özel İdaresi'nin bulunduğu sokaktaki Oral Pasajı'nda yer alan kuaför dükkanı senelerdir ilginç hikayesiyle dikkat çekiyor. Muhsin Çetin'e ait dükkan tapu da tek katlı ahşap ev olarak gösteriliyor. Muhsin Çetin, bu zamana kadar babası Ali Osman Çetin'den kendisine kalan yerin dükkan olduğunu belgelemek için her kuruma başvurdu ama başarılı olamadı.

Çetin'in bulunduğu pasajdaki birkaç dükkanın da aynı öyküsü bulunuyordu ama mahkeme kararıyla bu dükkanlar ev olarak değil dükkan olarak yer almayı haketti. Çetin ise kendisinin yerinin de dükkan olduğunu bir türlü kabul ettiremedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhsin Çetin, bu zamana kadar pek çok yere başvurduğunu ama hiçbir yerden olumlu cevap alamadığını belirterek, “Artık yaşadığımız bu sıkıntıya bir çözüm bulsunlar. Ben yerimi dükkan olarak kullanmak istiyorum. Bu zamana kadar birçok yere başvurdum ama başarılı olamadım. Mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

Muhsin Çetin, yaşanan depremlerden sonra işyerinin ev olarak görünmesi nedeniyle yardımlardan da faydalanamadı. Çetin, yaşadığı sorunlar nedeniyle kendi imkanlarıyla depremden sonra işyerini çalıştırdı. Çetin'in Konuralp Kemerkasım Köyü'nde babasına ait evde de aynı sorun bulunuyor. Ev, depremlerde ağır hasar almasına rağmen tapu nedeniyle evde bir türlü işlem yapılamıyor.