Düzce Belediye önünden törenle uğurlanan yardım konvoyu Hatay’ın Cilvegözü sınır kapısına ulaştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Başkan Yardımcısı Murat Caymaz ve Belediye Meclisi başkan vekili Gönül Asuk, Meclis üyeleri Hasan Küçük, Ömer Aslan ve Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden Nurullah Çelebi başta olmak üzere belediyeden on kişi de yardım konvoyunda yer aldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ‘Düzce olarak şefkat Çadır Kenti’nde yaşayanlara artık biz bakacağız’ diyerek yolu çıkan 2 TIR’lık yardım konvoyunda temel gıda malzemeleri, battaniye ve çocuklar için çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

Yardım İç Savaş Mağdurları İçin
Düzce Belediyesi ve Türk Kızılayı koordinasyonunda “Halep Düzce Şefkat Çadır Kenti” için hazırlanan 2 TIR'lık yardım malzemesi bugün (Çarşamba günü) bölgeye ulaştırıldı.

Yardımlar Teslim Edildi
Bir heyet halinde Hatay’dan Halep’e ulaşmayı hedefleyen ekip, sınırda yaşanan gergin saatler yüzünden Cilvegözü Sınır Kapısında Türk Kızılayı’na ait Kemmune kampındaki yetkili Hakan Sarı’ya teslim edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Yardımcısı Murat Caymaz ve Belediye Meclisi Başkan Vekili Gönül Asuk ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ‘unda hazır bulunduğu yardım konvoyu ekibi gün boyu teslim işlemlerinin ardından bölgeden ayrılacak.