Kısıtlı imkanlar, sorunlar, çalışmalar derken Düzce Üniversitesi üçüncü yıldönümüne de giriyor. Düzce Üniversitesi yarın üçüncü yaşını kutlarken arkasında bıraktıklarıyla birlikte yapılan yeni çalışmalarla da adından sözettiriyor. Üniversitenin kuruluşu için programlarda düzenlendi.

Düzce Üniversitesi'nin üçüncü kuruluş yıldönümü kutlama programı, yarın saat 13:00'da Anıt Park'ta Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başlayacak. Kutlama programına saat 14:00'da, Düzce Üniversitesi Konferans Salonu'nda protokol konuşmaları, son olarak da saat 14:15'de Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Eğitim Bölümü Korosu'nun vereceği konser ile devam edilecek.

Üniversitenin programları bununla da sınırlı kalmayacak. Düzce Üniversitesi tarafından, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde de bir konferans düzenlenecek. AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansın konusu, “ Çanakkale Zaferi: Türk İnsanının Özgürlük Savaşı.” Konferans, Çarşamba günü saat 15:00'da Üniversitenin sosyal tesisleri konferans salonunda yapılacak.

Üniversitenin kuruluş yıldönümüyle birlikte yeni çalışmalarda adından sözettiriyor. Bu çalışmaların en önemlisi ise yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi.