Yeni Tip Koronavirüs salgını dünya çapında 1.6 milyondan fazla insanı etkilerken, resmi verilere göre ölü sayısı da 100 bin seviyesine geldi. Ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı Türkiye’de alınan tedbirler en üst seviyelere çıkartılırken, özellikle yerel yönetimler de çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Koronavirüs vakasının ülkemizde görüldüğü ilk andan bu yana, salgınla mücadelede çalışmalarına aralıksız devam eden Düzce Belediyesi, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ticari taksilere yönelik dezenfekte çalışması başlatmıştı.

Dezenfekte çalışmalarına bugün de devam edilirken, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

“Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli.” diyen Yılmaz, “Bize ve halkımızın sağlığına gösterdiği duyarlılıktan ötürü Düzce Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Düzce’de halkın yoğun olarak kullandığı ticari taksiler, düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor. Şoför arkadaşlarımız da araçlarında gerekli hijyen kurallarına uyuyor. Araçlarımız, salgının bittiği güne kadar, düzenli bir şekilde dezenfekte edilecek.” dedi.