Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında müdür değişimlerinin hızına yetişilemiyor… Yerel seçimlerde AK Parti’den Adapazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mutlu Işıksu, aday gösterilmemiş seçimler sonrasında Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak göreve başlamıştı.
Düzce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a yakın isimlerden biri olan Işıksu’nun ataması Ak Parti teşkilatında rahatsızlık uyandırmış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın AK Parti Ziyaretinde dillendirilmişti.



Haziran ayından bu yana Düzce’de vekaleten il müdürü olarak görev yapan Işıksu, Sakarya İl Müdürü Kerem Toprak’ın görevden alınmasıyla Sakarya İl Müdürü olarak atandığı duyumu kamuoyuna yansıdı. Aldığımız bilgiye göre; Işıksu’ya atamaya ilişkin resmi bir yazı ulaşmadı, sözlü olarak tebliğ edildi.
Işıksu’dan önce müdürlük yapan Ruhi Çokan 1 buçuk yıl görevde kalmıştı. Sık müdür değişimlerine alışkın olan Düzce’de 1 buçuk ay gibi kısa sürede il müdürlüğü yapan Işıksu, en kısa süre görevde kalan müdür olarak rekora da imza atmış oldu.

 

Haber: S. Kaşkır