Yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele ve kısıtlamalarla geçen 2021 yılına veda etmeye sayılı saatler kalırken, Düzceli vatandaşlar 2022 yılından beklentilerini Öncü Haber mikrofonuna açıkladı.

Salgın ve afetler nedeniyle 2021 yılını zor bir yıl olarak değerlendiren Düzceli vatandaşlar, yeni yılın ise sağlık ve mutluluk getirmesini istedi. 2022 yılında koronavirüs salgınının son bulmasını dileyen vatandaşlar, yeni yıldan beklentilerini şu şekilde dile getirdi:

“Yeni yılda koronavirüs salgınının bizi bırakmasını istiyoruz”

Fatih Turan: Yeni yıldan öncelikle, koronavirüs hastalığının bizi bırakmasını istiyorum. Bunun dışında 2022 yılının bütün insanlarımız için, huzur, mutluluk ve herkesin rahatlık içerisinde geçirebileceği bir yıl olmasını istiyorum.

“Allah yeni yılda Kovid-19 salgınını def etsin gitsin”

Vasfi Kabasakal: 2022 yılından huzur, mutluluk ve afiyet bekliyorum. Allah herkese huzur versin. Memleketimizi, milletimizi, Allah büyük dertlerden kurtarsın. Kovid-19 salgınını da def etsin gitsin.

“Yeni yılda herkese sağlık ve mutluluk diliyorum”

Talat Koçak: İnşallah hep beraber hayırlısı olur. Herkese sağlık, mutluluk ve sıhhat diliyorum.

“İnşallah 2022 yılında her şer çok daha güzel olacak”

Sevinç Can: 2022 yılından öncelikle huzur bekliyorum. Ekonominin iyi olmasını bekliyorum, Kovid-19 salgının bitmesini istiyorum. İnşallah 2022’de her şey çok güzel olsun.

“2022 yılında herkes ihtiyacına kavuşsun”

Avukat Zeynep Can: 2022 yılından sağlık, mutluluk, para, herkesin neye ihtiyacı varsa, herkes ihtiyacına kavuşsun.

“Her şeyin olumlu geçmesini istiyorum”

İlyas Gökçe: 2022 yılının herkes için iyi geçmesini temenni ediyorum. Her şeyin olumlu geçmesini istiyorum. Ekonomi konusuna girmek istemiyorum. O konulardan artık sıkıldık. 2022 yılının herkese, mutluluk, sağlık ve bol kazançlı bir yıl olmasını diliyorum.

HABER: Savaş ARI