Kurulduğu 1994 yılından bu yana Düzce’nin en etkili ve en çok takip edilen medya kuruluşu olan Öncü Televizyonu’nun 27. Yaşı dolayısıyla Düzce’nin siyaset, bürokrasi, STK ve iş insanlarından kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri Mesut Sancaklı, Bayram Ali Kubilay, Av. Oya Kocaman, İlknur Bahar ve Nurullah Yıldız Öncü TV’nin 27. Kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyarette bulundular.

“Biz Öncü TV’yi önemsiyoruz”

Ziyarette, Öncü Medya Grubunu da içinde barındıran Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ı 27. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tebrik eden Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, “Kuruluşunun 27. Yıl dönümünde tüm meclis üyelerimizin selamı ile geldik. Sizleri tebrik ediyoruz. Yerel televizyonlar Ulusal Televizyonlardan yerel için daha önemli. Sebebi de şu yerelde olan olayların ilçemizde illerimizde olan olayları sizden öğreniyoruz. Sizden aldığımız haberler ulusaldan aldığımız çoğu haberden daha önemli. Sizlerin’ de yapmış olduğu bu görev için sizleri tebrik ediyoruz. Kuruluşunuzun 27. Yıl dönümünde sizleri tebrik etmeye arkadaşlarımız ile birlikte geldik. Tekrar vurgulayım Basın çok önemli. Özellikle nitelikli tarafsız Basın ilkelerine saygılı yayın organları bizim çok önemli. Öncü Ailesi olarak bunu çok güzel uyguluyorsunuz. Tüm Siyasetçilerin eli kulağı gözüsünüz. Ulusala çıkacağınız hakkında bir duyum aldık. İnşallah ulusal yayına çıktığınızda Düzce’nin Ulusala açılan penceresi olacaksınız. Düzce’nin Ulusala açılan kapısı olacaksınız. Bunu önemsiyoruz. Bu konu hakkında üstümüze düşen her şeyi Düzce Belediyesi Ak Parti Meclis grubu olarak yapmaya hazırız. Tekrardan Kuruluşunuzun 27. Yıl dönümünde sizleri tebrik ediyorum. Partimizin beklentisi ile halkımızın beklentisi aynıdır. Hepimizin beklentisi aynı. Beklentilerimizin çoğunu yerine getiriyorsunuz. Bundan da mutluluk duyuyoruz.  Nedir beklentilerimiz? Kaliteli yayıncılık, ilkeli yayıncılık ve özgür yayıncılık bunların hepsini bir araya getiriyorsunuz. Sadullah Bey deli dolu bir program yapıyorsunuz.  Kendinize has bir yayıncılık anlayışınız var. Beklentilerimiz bu yönde Kaliteli yayıncılık, ilkeli yayıncılık ve özgür yayıncılık anlayışınızdan vaz geçmemenizdir. Tebrik ediyoruz, kutluyoruz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI