Erbakan Vakfı Düzce İl Temsilciliği tarafından müftülük salonunda düzenlenen iftar programına vakfın Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Birlik ve dayanışmayı pekiştirmek için düzenlenen ve vakıf üyeleri, gönüllüler ile davetlileri buluşturan iftar yemeği için geldiği salonda kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Milli Görüş'ün Lideri, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, iftar öncesinde katılımcılara seslendi. Rektörlerimiz valilerimiz, kaymakamlarımız başörtüsünü selam duruyor. Ramazan ayının huşu içerisinde idrak edildiğini şartların her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade ederek, “İmam hatiplere açılıyor. Kuran-ı Kerim kursları her geçen gün açılıyor. Başörtülü hanımların sayısı her geçen gün artıyor. Başörtüsü ile üniversitede kamu kurumlarında rahatça giriliyor. Hatta başörtülü polisler memuriyet de geçebiliyor. Erbakan hocamızın yıllarca söylediği gibi rektörlerimiz valilerimiz, kaymakamlarımız başörtüsünü selam duruyor. Devletin en üst kademelerinde aynen bizler gibi namazına abdestine dikkat eden inançlı insanlar oluyor. Böyle bir tabloyu müşahede ettikten sonra daha ne isteriz?” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’a ‘Siyonizmin kovboyu’ benzetme
‘Biz ağustos böceği misali huşu içerisinde ibadetlerimizi yapıp Ramazan'ı geçirirken onlar Karınca misali plan yapıyorlar’ diyerek Amerika ve İsrail’in Ortadoğu ve Türkiye üzerinde hedefleri olduğunu söyleyen Erbakan, ABD Başkanı Donald Trump’a ‘Siyonizmin kovboyu’ benzetmesinde bulunarak, çakma İslam Nato’sunun kurulması için uğraş verildiğini savundu.

“ABD, çakma İslam NATO’sunu kurmak istiyor”
Erbakan, “İsrail Ulusal Güvenlik Başkanı Amos denilen bir adam, bundan 7-8 ay evvel bir açıklama yaptı. Dedi ki, ‘İsrail başta İran olmak üzere bölgedeki düşmanlarına karşı bölgesel tehditlere karşı Türkiye, Ürdün, Mısır ve Suudi Arabistan Sünni Müslümanlardan oluşan bir ittifakla beraber hareket etmesi gerekir. 7-8 ay evvel Sünni Müslüman ülkelerin oluşturduğu bir ittifak ile İsrail ile ortak hareket etmesi gerekir.’ dedi. Sayın Cumhurbaşkanı Amerika ziyaretine gittiğinde Amerikan Başkanı Trump onun kulağına eğildi ve dedi ki, ‘Sizinle birlikte yapacağımız daha çok işimiz var.’ Bu söz boşu boşuna durup dururken söylenmiş bir söz değildir. Aslında Siyonizm’in kovboyu Trump, İran’a karşı kullanılmak üzere Suudi Arabistan'a gitti ve 110 milyon dolarlık bir silah satış anlaşması yaptı. Silahları babasının hayrına vermedi. İran’a karşı kullanmak üzere ve bölgede İsrail'in lehine kullanmak üzere verdi. Yine Trump’un en son Ortadoğu'daki gezilerinde ortaya çıkan bir gelişme, İslam ülkelerinin oluşturacağı İslam NATO’sudur. Trump, Suudi Arabistan’da diyor ki, ‘Müslüman ülkeler olarak İslam ülkeleri NATO’su kurmanız gerekiyor.’ Neyi kastediyor? Aslı kurulmasın diye kendi kontrollerinde olacak olan ‘Bir çakma İslam NATO’sunu kurun.’ diyor. Çakma İslam kadrosunu kurun ki İsrailli Savunma Bakanı Amos’un söylediği Sünni Müslüman ülkeler İsrail'in safında şuurlu Müslümanlara karşı savaşsınlar, çakma İslam ülkeleri NATO’sunun görevi; İsrail'i korumak ve Sünni Müslüman ülkeler İran ile savaştırmak. Yine gerçek bir İslam Birleşmiş Milletler ve NATO’sunun kurulmasını engellemek yarın böyle bir İslam NATO’su kurulmak istediğinde diyecekler ki ‘Zaten İslam ülkelerinin NATO’su var. Neden bir tane daha kurarak bölücülük yapmak istiyorsunuz?’ diyecekler.” diye konuştu. 

“İsrail ile Amerika bu siyonist ambargonun ana aktörleridir”
İşbirlikçiler eliyle Katar’a Siyonist ambargo uygulandığını dile getirerek açıklamalarına devam eden Erbakan, “Bütün bunlar gösteriyor ki İsrail ile Amerika bu Siyonist ambargonun ana aktörleridir. Bu yaşadığımız olay Siyonizm’in kovboy Trump’un İsrail ile birlikte oluşturduğu ve İsrail ile dayanışmayı amaçlayan politikanın işbirlikçi Arap NATO’su politikasının bir sonucu ve ilk adımıdır. İşte bu çakma İslam NATO’su gayesi İsrail'in hedefleri doğrultusunda yürümektir. Katar'a ambargo uygulayanlar Amerika'nın desteği ile darbe yapan Sisi’dir” şeklinde konuştu.

“Terörü kendileri yaratıyor”
Merhum Erbakan’ın “Suriye’de bir savaş çıkartılırsa asil hedef Türkiye’dir” sözlerini de hatırlatan Fatih Erbakan, “Önce IŞİD'i kendisi kuruyor. Canavarı ortaya kendisi koruyor. Sonra diyor ki o canavardan kurtulmak istiyor musunuz? Öyleyse Kürdistan’ı kuracağız. Öyleyse büyük İsrail'i kuracağız. ‘Başka çaresi yok’ diyor. İşte bu siyonizm öylesine üçkağıtçı bir mikroptur. Onun söyledikleri on yıl sonra gerçek oluyor. Ortadoğu’da terörü yöneten bizzat Siyonizm’dir. IŞİD ve El Kaide’yi de ABD kurdu, şimdi de terör bahanesi ile istedikleri ülkelere saldırıyorlar.” dedi. 

Haber:Y.SEVER