Başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Öncü Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı ile vedalaşan İşlek, Öncü Mikrofonlarına Düzce'yi değerlendirdi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Osman Akgün'ün de katıldığı veda ziyareti t sırasında Öncü Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı ve Emniyet Müdürü Saim İşlek, günlük olaylardan İşlek'in görev yaptığı süre içinde yaşanan gelişmelere kadar pek çok konuda sohbet etme fırsatı buldular.

Öncü Televizyonu için Düzce'nin kariyerindeki anlamını değerlendiren Emniyet Müdürü Saim İşlek, Düzce'nin emniyet mensupları açısından adeta bir okul niteliği taşıdığını, burada görev yapan kişinin her durumun altından kalkabileceğini söyledi. İşlek bunun suç oranının fazla olduğu anlamına mı geldiği ile ilgili bir soru üzerine, suç oranının fazla olmadığını, ancak nitelikli suçların fazla olduğunu söyledi.

Kişisel olarak Düzce'de inanılmaz dostluklar kurduğunu, kendisinin veda ziyaretleri sırasında vatandaşlarla arasında duygusal anlar yaşandığını ifade eden İşlek, Düzcelilerden helallik istedi.

İşlek Basının doğru ve tarafsız haber vermesinin önemine işaret ederek, Öncü Televizyonu çalışanlarına başarılar diledi.