Türkiye’nin dört bir yanındaki Yığılcalılar’ı buluşturan etkinlik… Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce organize edilen ‘Yığılcalılar Günü’ etkinliği büyük ilgi gördü. Programa İYİ Parti Düzce teşkilatlarını temsilen Yığılca İlçe Başkanı Hüseyin Temizel, İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çengel ve İl Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan da katılım sağladı.

Türkiye’nin ve hatta dünyanın birçok yerine yayılan Yığılcalı hemşehrilerinin bu güzel etkinlikte bir araya geldiğini belirten İYİ Parti Yığılca İlçe Başkanı Hüseyin Temizel, bu anlamlı günde yer almaktan dolayı hissettiği mutluluğu paylaştı.

“Biz büyük bir kitleyiz”

 Temizel, 'Biz Yığılcalılar ülke sathına yayılmayı başarmış büyük bir kitleyiz. Bu kitleyi bir araya getiren ve bu organizasyonu yapan Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Düzce Teşkilatları olarak da Yığılcalı kardeşlerimize Düzce’den selam getirdik.' dedi.

“İnşallah bir sonraki buluşma Düzce’de olacak”

IYI Parti Düzce İl Teşkilatı adına açıklama yapan il Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan ise “Burada Yığılcalı kardeşlerimiz ile bir araya gelmekten teşkilatımız adına büyük bir mutluluk duyduk. İnşallah içinde bizim de yer alacağımız bir organizasyon ile ülkenin birçok yerinde yaşayan Yığılcalılar’ı da Düzce’de bir araya getireceğiz.” şeklinde konuştu.