İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu Düzce Adliyesi karşısındaki bir iş merkezinde bulunan parti binasında bir basın açıklaması düzenledi.

“Yüreğimiz yanarken geçmişte yapılan hataları olumsuzlukları da maalesef hatırlamak zorundayız”
Açıklamalarına, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis’in Gülbaba Köyü’nde terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düzen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şahadeti nedeniyle yaşadıkları burukluğu dile getirerek başlayan Katırcıoğlu şunları kaydetti:

“Zeytin Dalı Operasyon’unda bir askerimizi, bir yiğidimizi, bir ana kuzusunu bugün şahadet mertebesine yolcu ettik. Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın ruhuna bugün dualarımızı gönderiyoruz. Allah cenneti mekan eylesin, geride kalanlara sabır versin. Ancak bu duyguları paylaşırken birilerinin analar ağlamasın, istikrar sürsün söylemlerini de hatırlatmak istiyorum. Çok kısa geriye gidersek hani birileri davulla, zurnayla Habur’da birilerini karşılamışlardı, hani o birileri iyi şeyler olacak diye, iyi günler gelecek diye mesajlar vermişti. Biz o günleri unutmadık. Terör örgütünün nasıl beslendiğini, topraklarımızda ve sınır dışımızda nasıl beslendiği günlerimizi biz unutmadık. Biz 2009 yılında ordumuzun en üst kademede savaşçı nitelikleri olan subaylarımızın, generallerimizin Balyoz ve Ergenekon safsatalarıyla nasıl görevden alındıklarına ve terörün nasıl beslendiği günleri unutmadık. Onun için yüreğimiz yanarken geçmişte yapılan hataları, bir takım olumsuzlukları da maalesef acı da olsa hatırlamak zorundayız.”



“Siyasi kavgaları bir kenara bırakalım, gün birleşme günü”
Başlattıkları “Bayrak Kampanyası” kapsamında tüm Düzcelilere çağrıda bulunan Katırcıoğlu şunları söyledi:

“Biz şehidimizden ve günümüzde yaşanan olaylardan dolayı siyasi kavgaları bir kenara bırakarak günün birleşme, bütünleşme, siyasi kaygıları bırakarak ülke geleceğini düşünme günü olduğunu biliyor ve bunun için de bir bayrak kampanyası başlatmayı İYİ Parti yöneticileri olarak uygun görüyoruz. Bugünden itibaren sevgili Düzcelilerden dosta güven, düşmana korku vermek amacıyla birlik ve beraberliğimizin en önemli sembolü olan bayrağımızı evlerimize, işyerlerimize bayrak asmanızı rica ediyorum.”

“25 Ocak Perşembe günü tüm Düzcelileri açılışımıza ve kan bağışına davet ediyoruz”
İYİ Parti Düzce İl Binasının açılışının olacağı Perşembe günü kan bağışı kampanyası da olacağını kaydeden Katırcıoğlu, Düzcelilerin bu konuda elinden gayreti göstereceğine inandıklarını belirterek şöyle konuştu:

“25 Ocak 2018 Perşembe günü Düzce için önemli bir gün. Çünkü İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Düzce’mize gelerek Düzceli iyi insanlarla buluşacak ve kucaklaşacak. Düzce’de İYİ Parti binamızın, teşkilatlarımızın açılışını yaparak bismillah diyerek yola çıkacağız. Bu nedenle siz Sevgili Düzcelilerin 25 Ocak tarihinde saat 14:00’da parti binamızın açılışında sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.”

Haber: Ö. YILMAZ