Kaynaşlı ilçesi doğalgaza kavuştu. 10 Yıllık bir çalışmanın ve özlemin sona erdiği Kaynaşlı’da düzenlenen törenle doğalgaz meşalesi yakıldı.

Düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ilçe müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet meydanında düzenlenen törende konuşan ilçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, ” 2 Ay önce göreve başladığım bu ilçenin Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinde bulunmayan doğalgaza kavuşması sevincini sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum. Ankara ve İstanbul’a göre Kaynaşlı halkı doğalgazı % 15 daha ucuza yakacak ve güvenle yakacak bizlerde hükümet konağımızı katı yakıttan doğalgaza çeviriyoruz. Hem riski az hemde çevre kirliliği yok.” dedi.



İlçe Belediye Başkanı İsmail Korkmaz’da törende yaptığı konuşmada on yıllık hayalimiz gerçekleşti. Tarihi bir gün yaşıyoruz. “dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hükümet meydanında DERGAZ görevlileri tarafından hazırlanan doğalgaz meşalesi ilçe kaymakamı Belediye Başkanı ve DERGAZ Müdürü tarafından yakıldı.
Meşalenin yanmasından sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar ilçede doğalgaza ilk abone olan İbrahim Korkmaz isimli vatandaşın evine giderek doğalgazla yanan fırının başında basın mensuplarına poz verdiler