Öncü Medya’nın Ramazan ayının ilk günlerinde çirkin oyununu bozduğu Radyo 81’in sahibi Yavuz Bekir Gül, esnaf ve halka kendini inandıramayınca çareyi yönetiminde kimler olduğu dahi bilinmeyen Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni silah olarak kullanmakta buldu.

Bilindiği gibi söz konusu radyonun sahibi Yavuz Bekir Gül, Düzceli esnafa ‘1500 TL karşılığında 3 radyoda reklamınız yer alacak’ diyerek anlaşma yapmaya kalkmış, bu teklifi kabul eden esnaflar, sadece Radyo 81’de reklamlarının olduğunu görünce Öncü Haber’e şikâyetlerini iletmişti. Öncü Radyo’yu da bu yakışıksız düzene çekmeye kalkan Radyo 81 sahibi Yavuz Bekir Gül’ün nasıl bir yol izleyerek esnafı kandırdığını aktardığımız haberin Düzce’de ses getirmesi nedeniyle anılan şahıs dört koldan medya grubumuza saldırmaya kalksa da amacına ulaşamadı. Yaptığı açıklamalar halk nezdinde karşılık bulmayan Radyocu Gül, yine basın nezdinde bir karşılığı olmayan Düzce Gazeteciler Cemiyeti ile kendisini aklamaya kalktı. Ancak bu da karşılık bulmadı. Emekli Din Kültürü Öğretmeni Erol Tayhan isimli şahsın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ancak Yönetim Kurulunda kimlerin olduğu belli olmayan bu cemiyet ‘Al gülüm, ver gülüm’ anlayışı ile kendisinin çalıştığı ve yakın olduğu medya kuruluşlarına hiçbir dayanağı olmayan sadece karalama odaklı bir yazılı açıklama servis etti.

Öncü Medya Grubu’nu hedef alan ancak Öncü Medya’ya gönderilmeyen söz konusu adrese teslim ve belli başlı kişilerce kaleme alınan sözde basın açıklamasının satır aralarına bakıldığında Düzce’nin en güçlü basın kuruluşu olduğu bizzat ilin idarecileri tarafından telaffuz edilen kurumumuza, kendileri için kullanılan benzetmeleri addetmeye kalkmaları gülünç duruma düşmelerine neden oldu.  Geçmişte Cemiyet Başkanı Erol Tayhan’ın para karşılığında haber yaptığı ve yine cemiyet ismini kullanarak bayramdan bayrama çıkardığı gazete ile çıkar elde ettiği iddiaları ile Radyocu Yavuz Bekir Gül’ün esnafı nasıl kandırdığı hafızalara tazeyken, bunları halkın kafasından silmek için Öncü Medya’ya ve üst yönetimine saldırmaya kalkanlara şimdi biz soruyoruz:

GEÇMİŞTE KİRASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN TÜM YÖNETİME İCRA KÂĞIDI GELEN DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ NEREDE?

BU CEMİYETİN GAZETECİ OLMAYAN BAŞKANI BELLİ, PEKİ YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

BAYRAMDAN BAYRAMA GAZETE ÇIKARAN VE HER BASIN BAYRAMINDA KENDİSİNE PROTOKOLÜN YANINDA SANDALYE İSTEYEN EROL TAYHAN GAZETECİ OLMADAN NASIL BU CEMİYETİN BAŞINDADIR?

RADYO 81 SAHİBİ YAVUZ BEKİR GÜL NEDEN CEVAP VERMEK YERİNE KENDİ PİSLİĞİNİ ÖRTMEK İÇİN MEDYA GRUBUMUZA SALDIRIYOR?

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR MİSALİ ÖNCÜ MEDYA’YA DÜŞMAN OLAN KESİMLERİN BİR ARAYA GELİP SADECE ALGI OLUŞTURMAK İÇİN YAPTIĞI BU BOMBOŞ AÇIKLAMA NEDEN KAMERALARIN KARŞISINDA YAPILAMAMIŞTIR?

GERÇEKLERİ TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA ORTAYA KOYAN VE KALEMİNİ DÜZCE İÇİN KULLANAN ÖNCÜ MEDYA’NIN EL DEĞİŞTİRMESİ NEDEN BAZI ODAKLARI RAHATSIZ EDİYOR?

HALKIN 1 NUMARASI OLMAYA DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN VE YARIN DA DEVAM ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK OLAN ÖNCÜ MEDYA GRUBU’NDAN NEDEN BU KADAR KORKUYORSUNUZ?

SİZİN AÇIKLARINIZI ÖRTMEDİĞİMİZ İÇİN Mİ?