Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Otomobil Satıcıları Derneği başkanı Yalçın Bayramoğlu ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'nin son durumunu görüşmek ve sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla iktidar temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, AK Parti İl Başkanı Fevai Aslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin'in de katıldığı toplantıda Küçük Sanayi Sitesi'nin geleceği tartışıldı. KSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Otomobil Satıcıları Derneği'yle iç içe olduklarını ve ekonomik sorunlar dışında pek sıkıntılarının olmadığını söyledi. 70'i faal olmak üzere yaklaşık 200 dükkan teslim ettiklerini ifade eden Bakan, alt yapıda biraz sıkıntı olduğunu ve ilgili kurumlardan aldıkları desteklerle işlerini yola koymaya çalıştıklarını vurguladı. Küçük Sanayi Sitesinin girişi ile ilgili de destek isteyen Bakan, ödenekler geldikçe ve hakedişler elimize ulaştıkça Küçük Sanayi Sitesini tamamen faalleştireceğiz dedi. Düzce'deki sanayi esnafını bir an önce tek çatı altında görmek istediklerini belirten Bakan, alt yapı eksiklirlerinin tamamlanması ile önemli ölçüde sorun kalmayacağını dile getirdi


Yıllar önce başlayan bir çalışmanın bu zamana kadar bitmemesinin kendilerini üzdeğünü vurgulayan Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise biz bu yapılaşmanın artık tamamlanmasını istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştıracağız dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yapıların bittikten sonra örnek teşkil edeceğini ve Türkiye'de ender rastlanan bir yapılaşma olacağını belirterek başta yol giriş çıkışı olmak üzere Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dedi.