Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı’nda bugün Genel Kurul heyecanı yaşandı. Düzce Belediyesi Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede, mevcut Başkan Yusuf Taşhan ve İş İnsanı Ahmet Mutlu aday oldu.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan kongrede, Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri oy kullandı. Oy kullanma işlemlerinin bitmesinin ardından yapılan sayımlarda, üyelerin büyük çoğunluğunun oylarını alan İş İnsanı Ahmet Mutlu, Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı’nın yeni başkanı seçildi.

Ahmet Mutlu’nun Yönetim Kurulu Asil Listesinde şu isimler yer aldı:

İş İnsanı Mehmet Bakan, Ahmet Recai Sönmez, Ömer Faruk Darıyerli, Ragıp Gökesağoğlu, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Muhittin Coşkun, Ahmet Biriktir, İlhan Genç, Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Mahmut Selçuk Sönmez.

Danışma Kurulu şu isimlerden oluştu:

Eski DYP Bolu Milletvekili Necmi Hoşver, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, eski Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İş İnsanı Sadık Dik, Muzaffer Komit, Sinan Karaman, Muhammet Maraşlı ve Faruk Esen.

Denetim Kurulu Üyeleri:

Eski Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, MHP Düzce Belediye Meclis Üyesi Hakan Çetin, İş İnsanı Sadi İşbilen, İş İnsanı Selahattin Kudu ve Arslan Eser.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Şahin Işıklı, Yusuf Ercan, Serkan Kalan, Alaattin Ayvaz ve Erkan Arslan.   

“Üniversitemize yönelik çalışmalar yapacağız”

Kongrenin ardından Öncü Haber Mikrofonuna açıklamalarda bulunan Mutlu, “Üniversite ve Düzce’yi bütünleştireceğiz inşallah. Biz Düzce’nin önünü açmak için vakıf olarak elimizden geleni yapacağız. Yeni yönetimimizle iş paylaşımı ile ilgili birlikte toplantı yapacağız. Şu anda bir şey konuşmak için erken. Bizden önceki yönetime teşekkür ediyorum. Öncelikle Sayın Valimizi ve Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Düzcemiz için elimizden gelen her şeyi yağacağız. Her şeyden önce çalışacağız. Başta Rektör hocamızın fikirlerini alarak, üniversitemize dönük çalışmalar yapacağız” dedi.

HABER: Savaş ARI