Uzun yıllardır şahsım ve kurumlarım hakkında çıkan yanıltıcı haberleri her zaman olgunlukla karşıladım. Başarılarımın da başarısızlıklarımın da arkasında duracak olgunluk ve kişiliğe sahibim. Kurucusu olduğum Öncü Okullarında üstün gayret göstererek eğitim-öğretim alan ve tevazu ile başarılarını Düzceli büyükleri ile paylaşan yavrularımın karalanması noktasına gelen haberlere tahammül göstermem mümkün olmamıştır.

 

Tamamen kişisel duyguları ile mantığını kaybetmiş ve saldırma noktasında eğitim kurumuma bile dil uzatabilen, listelerdeki sıralama mantığını çözemeyerek altın madalyayı bronz madalya gibi lanse etme gayretine giren Damla Gazetesi sahibi ALİ BEŞER, isim vermeden okulumuzu tarif ederek çamur at izi kalsın yolunu seçmiştir. Bu yaptığı işe de gazetecilik diyebilmektedir.

 

Ödül veren ve organizasyonu yapan Burç Okulları Koordinatörünü Öncü Okullarından arıyorum diyerek ve bu şekilde başlayan telefon konuşmasında kendisine söylenenleri çarpıtarak gazetesinde yayınlamayı gazetecilik sanıyor olmasından dolayı kendisini kınıyorum.

 

Yapılan ve maksadını aşan bu haberle ilgili olarak hakkımı hukuki yollardan arayacağımın bilinmesini istiyorum."dedi.

A. BUSEF NAKDİ ÖDÜLLERİ :

Burç Okulları olarak düzenleyeceğimiz 5.BUSEF'te (Burç Science And Engineering Fair) öğrenci ve öğretmenlerin araştırmalarına katkıda bulunmak amacıyla kurumumuz öğretmen ve öğrencilere Fizik, Kimya, Biyiloji, Mühendislik, Fen ve Teknoloji branşlarından her derece için ayrı ayrı aşağıdaki para ödüllerini verecektir.

2008 Busef Ödülleri

Öğrenci Ödülleri

Öğretmen Ödülleri

Birincilik(Altın Madalya)..............1.500 YTLİkincilik(Gümüş Madalya)...........1.000 YTLÜçüncülük(Bronz Madalya)...........750 YTLBirincilik(Altın Madalya).............1.000 YTLİkincilik(Gümüş Madalya)..........750 YTLÜçüncülük(Bronz Madalya)..........500 YTL

Okullara verilecek Renkli Yazıcılar:Proje gönderen okullar içerisinde en fazla sayıda projesi değerlendirilmeye alınan1. İlk 10 ilköğretim okuluna ( 10 renkli yazıcı)2. İlk 10 liseye (Fen Liseleri, And. Liseleri, normal liseler ) (10 renkli yazıcı)3. İlk 10 meslek lisesine (10 renkli yazıcı) (TOPLAM : 30 RENKLİ YAZICI)4. Yukarıda renkli yazıcı verdiğimiz toplam 30 Okul müdürüne BUSEF Plaketi ve BUSEFSertifikası verilerek ödüllendirilecektir.