Bugün 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 6’ncı yıl dönümü. Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de coşkuyla kutlanan Milli İrade zaferi Şehitlikte gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kuran’ı Kerim tilaveti ve dualarla şehitlerimizin anıldığı törene Şehit yakınları ve Gaziler, Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Belediye Başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ve edilen duanın ardından protokol üyeleri Şehitlikte bulunan kabir ve anıtlara karanfil bıraktı.

ŞEHİT UFUK BAYSAN KABRİ BAŞINDA ANILDI

Şehitlikte düzenlenen törenin ardından Beyköy’e geçen heyet, 15 Temmuz 2016 Gecesi kalkışılan hain darbe girişiminde, Ankara Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekât Daire Başkanlığı binasına hain darbeciler tarafından Savaş Uçaklarıyla gerçekleştirilen taarruzda Şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Şehit Ufuk Baysan’ın kabrini ziyaret etti.

Protokol tarafından kabri başında Kuran’ı Kerim tilaveti ve dualarla anılan Şehit Ufuk Baysan’ın kabir ziyaretinde şehidimizin Anne Babası da hazır bulundu.

Şehidin kabrine karanfil bırakılmasıyla sona eren ziyaretin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay şehidimizin ailesiyle sohbet ederek hayır dualarını talep etti.