İstanbul’dan Trabzon’a gitmek üzere yola çıkan Hamza Uzun idaresindeki 35 HK 873 plakalı Hakiki Koç firmasına ait yolcu otobüsü TEM Otoyolu Tünel istikameti 1. Viyadük üzerinde bir saat boyunca yolu trafiğe kapadı.

Tem’de dün gece meydana gelen Kaza nedeniyle yolun kapalı olduğunu öğrenen kurnaz sürücü geri dönerek Kaynaşlı Turnikelerinden çıkmak istedi. Sabırsızlık gösteren kurnaz sürücü otobüsü yol ortasında manevra yaparak geriye çevirmeye kalktı.
Dönüş esnasında direksiyonu kilitlenen otobüs bu kez yolu tamamen kapattı. Kaza ve otobüsün arızası nedeniyle tem otoyolu her iki yöne 1 saat süreyle kapalı kaldı. Kaza yerindeki araçların kaldırılmasının ardından,ekipler bu kez de direksiyonu kilitlenen otobüsü yoldan çıkarmaya çalıştılar. Temi tamamen kapatan otobüsü kurtarmak için yolcuların yanı sıra cevredeki araçlardan gelen onlarca vatandaşlar otobüsü ittirerek çevirmeye çalıştılar. Otobüs insan gücüyle çevrilemeyince ön tekerlerin bulunduğu dingile halat bağlanarak bu kez kamyon yardımı ile çekilmeye çalışıldı.
Uzun uğraşlar sonucunda Yola normal bir şekilde çevrilen otobüse yolcular tekrar bindi. Kaynaşlı gişelerinden çıkmak üzere ters istikamete giden otobüs, ekiplerce ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Kaza ve sabırsız otobüs sürücüsü nedeniyle kapanan yoldan dolayı Kaynaşlı gişelerine yönlendirilen araç trafiği gişelerde uzun araç konvoylarına neden oldu.