Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve beraberinde Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Uygur, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Düzce Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Hasırcı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sertaç Erdağı ile birlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bakan Özlü'ye, Düzce Üniversitesi'nin Çevre ve Sağlık alanlarında ihtisaslaşma sürecine ilişkin tanıtım ve bilgilendirme yapılarak konuyla ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Ayrıca inşaatı devam eden Düzce Teknopark binası hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Özlü, kamu-sanayi-üniversite işbirliği konusunda ayrıntılı bilgi verilirken Düzce Üniversitesi tarafından sanayicilere sağlanan hizmetler ve Düzce sanayicilerinin sorunları ile çözüm önerileri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'ye iletildi.



Haber: Ö.YILMAZ