Uzun süredir tozuyla ve bozuk yollarıyla gündemde yer alan Birinci Organize Sanayi Bölgesi yolu, düzeltilmeyi beklerken yaklaşık bir buçuk ay önce bu konuda açıklama yapan Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, yolun asfaltlama çalışmalarına bir ay içinde başlamayı düşündüklerini söylemişti. Aradan geçen bir buçuk aya rağmen OSB yolunda hala bir çalışmanın başlatılmaması da çalışmaların bu yılda yapılmayacağı izlenimini oluşturmuştu.

Yolun durumunun ne olacağını sorduğumuz Başkan Mustafa Yılmaz, bu konuda gerekli şartların oluşmasını beklediklerini belirterek “Yolda çalışmalara başlamayı düşünüyorduk ama gerekli şartlar oluşmayınca başlayamadık. Şu an OSB yolunun durumu öncelikli sorunlarımız arasında yer alıyor. Bu konuyu gerekli kişilerce görüşüp çözmeye çalışacağız. Kısa bir süre içerisinde bu sorunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Beyköy içerisinde yapılan çalışmaları da değerlendiren Yılmaz, “Beyköy meydanında güzel bir park yapmayı düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar devam ediyor. Yağışlar başladı ama bölgemiz yağışlı havalarda da çalışma yapılmaya müsait bir yerdir. Yani çalışmalar yaza kalmadı, bu yıl içerisinde tamamlanacak.” ifadelerine yer verdi.