Düzce’de dün gece saatlerinden buyana aralıksız devam eden kar yağışı, özellikle Yığılca ilçesinde yoğun bir şekilde etkisini sürdürüyor.

Dün gece saatlerinden itibaren kar yağışına karşı teyakkuza geçen Yığılca Belediyesi ekipleri ana arterler, ara sokaklar ve kaldırımlar olmak üzere, ilçe merkezinin dört bir yanında karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarına, Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü de araç ve personel desteği veriyor. 

Vatandaşların kar yağışı nedeniyle mağdur olmamaları için Yığılca Belediyesi ekiplerinin dün gece saatlerinden itibaren sahada olduklarının altını çizen Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “Belediye ekiplerimiz, ana arterlerde, ara sokaklarda ve kaldırımlarda dün gece saatlerinden itibaren dönüşümlü olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı süresince vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Mücadele çalışmalarımıza Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü de araç ve personelleri ile destek veriyor” dedi.

Öte yandan, Düzce İl Özel İdaresi de ilçedeki köy yollarını açık tutmak için 7 personel ve 7 aracını hazır halde bekletiyor. İlçede şu ana kadar kapalı köy yolunun bulunmadığı öğrenildi.

HABER: Savaş ARI