Yığılca ilçesine bağlı Gökçeağaç köyünde ikamet eden 84 yaşındaki Ahmet Motor isimli yaşlı vatandaş, İlçe Kaymakamı Abdullah Kurt’u makamında ziyaret etti. Yaşlı vatandaşa, neden geldiğini, kendilerinden bir isteği olup olmadığını soran Kaymakam Kurt, Motor’un “Size ve devletimize dua etmek için geldim” cevabı üzerine duygulandı.

Bunun üzerine Kaymakam kurt ve yaşlı Ahmet Motor arasında ilginç diyaloglar yaşanmaya başladı. İlçe Kaymakamı Kurt, 84 yaşındaki Motor ile yaşadığı diyalogları Kaymakamlığa ait resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Gökçeağaç köyünde hasta eşi ile birlikte yaşadığını ve hasta eşinin tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söyleyen Motor ile Kaymakam Kurt arasında gerçekleşen diyalog şu şekilde:

Kaymakam Kurt: Ahmet Amca gel, hoş geldin, nasılsın?

-Ahmet Motor: Allah razı olsun Kaymakam Bey oğlum, hamd olsun iyim sizi bir ziyaret etmek istedim.

-İyi yaptın Ahmet Amca, bir arzun, isteğin mi var dı?

-Yok, Kaymakam Bey oğlum bir isteğim yok size ve devletimize dua etmeye geldim.

-Ahmet Amca çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Annemiz yaşıyor mu, kimle beraber yaşıyorsun?

-Evet, yaşıyor ama bir kaç yıldır yatıyor sağlık sorunları var, çocuklarımızda oldu evlendiler iş gailesiyle yanımızda değiller, arayıp soruyorlar, yanımıza geliyorlar ama ben eşimi yalnız bırakmıyorum; gücüm yerinde her sabah doğrultup ilaçlarını veriyorum, yemeğini veriyorum ayda bir maaşa iniyorum aşağıya(Yığılca merkeze) geri zamanda hep onun yanındayım.

-Ahmet Amca bu ne güzel sevgi, bu ne güzel vefa örneği, öpüyorum hürmetle ellerinizden.

 -Hadi Allah'a emanet ol Kaymakam Bey oğlum, rabbim size ve devletimize zeval vermesin.

-Ayağına sağlık Ahmet Amca bir derdin bir arzun olduğu zaman haber etmen bile yeter,sizde Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla.

HABER: Savaş ARI