Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci Yığılcalı çocukları sevindirmek için bir sürpriz hazırladı. Öğrenciler kendi imkanlarıyla giysi, kitap ve çikolatadan oluşan onlarca hediye paketi hazırlayarak ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere Yığılca Kaymakamlığı’na gönderdi.

Bu güzel hareketin ardından kaymakamlık eliyle hediye paketleri çocuklara ulaştırılmaya başlandı. Hiç tanımadıkları çocuklar için örnek bir davranışa imza atan öğrencilerin bu hareketi takdir topladı.

Yığılca Kaymakamı Abdullah Kurt, bu güzel davranışından duyduğu memnuniyeti yardımsever öğrencilere gönderdiği teşekkür belgesi ile ifade etti.

Kurt mesajında, "Kocaeli Üniversitesi, Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören bir grup öğrenci olarak sadece tanımadığınız çocuklara hediyeler değil; bizlere de kalbinizdeki güzelliği göndermişsiniz. Vakfımız ve çocuklar adına sizlere, çocukların masum bakışlarındaki içtenlik ve güzellikte teşekkür eder; eğitim hayatınız da ve öğretmenliğiniz de başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

HABER: Mehmet GÜNESEN