Adını hayata geçirdiği sosyal projeler ve insan odaklı faaliyetlerle sıkça duyduğumuz Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Gölyakalı çocuklara verdiği sözünü yerine getirerek, her mahalleye spor tesisi ve park yapımına tüm hızıyla devam ediyor.

Parklar ve spor alanlarının büyük ölçüde tamamlandığı Gölyaka’da çocuklar gönüllerince eğlenirken sıra yapılan eserlerin peyzaj ve çevre düzenlemesine geldi.

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ FUTBOL TURNUVASINDA TER DÖKÜYOR

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan: bir yandan çevre düzenlemeleri devam ederken bir yandan da Gölyakalı çocuklara unutamayacakları hikâyeler yaşatmaya devam ediyor.

Son olarak Gölyaka ilçe Müftülüğüne bağlı Camilerde kuran eğitimi alan yaz öğrencilerine yönelik, Gölyaka Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan halı sahalarda öğrenciler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Başkan amcaları sayesinde hayatları boyunca unutmayacakları anılar biriktiren çocuklar, bu faaliyetler sayesinde hem milli hem manevi değerleriyle de küçük yaşlarda haşır neşir oluyor.

TURNUVAYA ŞEHİT SERHAT BAL’IN ADI VERİLDİ

Yakın zamanda ebediyete uğurladığımız şehidimiz Serhat Bal adına düzenlenen turnuvaya ziyarette bulunan Başkan Demircan, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrenciler organizasyondan memnun olduklarını dile getirirken, Başkan Demircan finale kalan takımlar ve taraftarlarına baklava ve dondurma sözü verdi.

13 TAKIM, 100 E YAKIN ÖĞRENCİ İLE MÜCADELE EDİYOR

Öte yandan İlçede düzenlenen turnuvaya ilçe genelinden 13 takım ve 100 e yakın öğrenci, kıyasıya mücadele ederek ter döküyor. Finale kalan 2 takım oyuncuları ve taraftarlarına ise Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan tarafından baklava ve dondurma ikram edilecek.