Geçtiğimiz haftalarda Öncü TV ve Öncü Radyo ortak yayınına konuk olan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, ilçede sürdürülen park yapım çalışmalarıyla ilgili, “Biz geldiğimiz zaman Kaynaşlı ilçesinde bir tane çocukların doğru dürüst oynayabileceği çocuk parkı yoktu. Şu ana kadar 11 tane modern çocuk parkı yaptık. İçerisinde spor aletleri var, çocuk oyun alanları var” diyerek görev süresi boyunca toplamda 50 çocuk parkını Kaynaşlı’ya kazandıracağının müjdesini vermişti.

Bu hedefle yola çıkan Kaynaşlı Belediyesi bir yandan yeni parkların proje ve inşa çalışmalarına devam ederken bir yandan da mevcut parklarda modernizasyon çalışması yapıyor.

Son olarak Kumluca Mahallesi ve Merkez Mahallesi-Sümbül Sokak’ta bulunan çocuk oyun ve aile parklarına daha eğlenceli oyun grupları kazandırmak amacıyla başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Her iki parka da yeni oyun alanları ve spor alanları monte edilerek Kaynaşlılılar’ın kullanımına sunuldu.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından parkları ziyaret eden Başkan Şahin vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

HABER: Mehmet GÜNESEN