Düzce siyaset ve iş dünyasının buluştuğu düğün töreninde, tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs salgını nedeniyle geniş önlemler alındı. Gelen davetliler, düğünün yapıldığı salona ateşleri ölçülerek alınırken, oturma alanları ise sosyal mesafe kuralına göre ayarlandı.

Düğün törenine, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can Türkseven, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, ALG Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, ilçe belediye başkanları, siyasiler ve Düzce’nin tanınmış simaları katıldı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve eşi Ayşe Şahin, gelen davetlileri kapıda karşılarken, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine giren Merve ve İbrahim Çelik çiftinin, tören boyunca mutlu oldukları görüldü.

“Üzüntü, heyecan ve sevinci bir arada yaşıyorum”

Yaşadığı mutluluğu Öncü Haber Mikrofonuna paylaşan Başkan Şahin, “Öncelikle düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm Düzceli hemşehrilerime, Kaynaşlılı hemşehrilerimize, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tabii bir kız evladımız vardı, 4 çocuğum var, biri kızdı. Kız evladımızın düğününü yapıyoruz. Rabbim bütün evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Biraz zor oluyor tek kız evladını evlendirmek. Ama hayat bu, bunlar olacak şeyler. Ben hayırlısı olmasını diliyorum. Tabii biraz hem üzüntü, hem heyecan var, hem de sevinç var. İnşallah hakkımızda hayırlı olur.” dedi.