İl Genel Meclisi Ağustos ayı ikinci birleşiminin gündem maddelerinden biri de İhtisas Komisyonlarından gelecek raporların görüşüp karara bağlanması oldu. Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyonunun bir önceki toplantıda gündeme aldığı Düzce Merkeze bağlı Fevziye Köyünün ismi değiştirilerek Bostanlık adında yeni isim verilmesi talebi karara bağlandı. Komisyonun hazırladığı rapor meclise sunularak oy birliğiyle onaylanınca Fevziye Köyünün adı Bostanlık olarak değiştirildi. 
Komisyonda görevli Meclis Üyesi Düzce Merkeze bağlı Fevziye Köyünün ismi değiştirilerek Bostanlık adında yeni isim verilmesi talebi komisyon tarafından araştırılma ve inceleme yapıldığını ifade etti.

DEĞİŞİKLİĞİN GEREKÇESİ

Değişikliğin gerekçesi; “Köyüyle benzerlik taşıyan Şaziye, İslahiye ve İhsaniye köylerinin olması ayrıca köy halkına gelen adli ve idari evrakların karışması ve evrakların zamanında alınamaması nedeniyle vatandaşların adli ve idari dairelere karşı mağdur duruma düşmektedirler. Köy isminin Bostanlık olarak anıldığı için köy isminin Bostanlık olarak değiştirilmesinde bir sakınca olmadığı komisyon tarafından uygun görüldü.” şeklinde ifade edildi.

Haber; Y.SEVER