Sadece Düzce merkez değil ilçelerdeki yatırımları da yakından takip ederek, idarecilerle bir araya gelen Düzce Valisi Cevdet Atay’ın son inceleme durağı Cumayeri oldu.

Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ve il genel meclis üyeleri eşliğinde kente gelen Düzce Valisi Cevdet Atay’ı Cumayeri Kaymakamı Haluk Çakmak ve Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu karşıladı.

İlk olarak köylerde yapımı devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını yerinde incelemeyen Vali Atay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen’den bilgiler aldı. Vali Atay, kış aylarına kadar yol yapım çalışmalarının tamamlanması talimatını verdi. Vali Atay ayrıca kent içi yolların asfaltlanması için Cumayeri Belediyesi’ne destek olacağının sözünü verdi.

Atay ve beraberindeki heyet daha sonra ihale süreci tamamlanarak yer teslimi yapılan Cumayeri İlçe Jandarma Komutanlığı binası alanını gezdi. Burada da İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya’dan komutanlık binası projesi hakkında bilgiler aldı.    

Cumayeri ziyaretinden sonra Vali Atay, Konuralp Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti ve koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Albay Mustafa Çetinkaya’dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.