Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni sonrası yağmur nedeniyle Cumayeri Belediyesi Konferans Salonu’nda devam eden törene, Cumayeri Kaymakamı Haluk Çakmak, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, siyasi parti temsilcileri ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kutlama programında koronavirüs önlemleri çerçevesinde kendilerine ayrılan bölüme oturan protokol üyeleri, öğrencilerin hazırladığı programı izledi. Bizlere Cumhuriyet'i armağan eden kurtuluş mücadelesi kahramanlarımızı şükranla andığımız bu milli bayramımız sonrası protokolün bir araya geldiği alanda MHP Cumayeri İlçe Başkanı Özcan Orhan’ın yakışmayacak şekilde bir oturuş sergilemesi dikkat çekti.

Devleti temsil eden en yetkili yönetici Kaymakam’ın önünde bacak bacak üstüne atarak ciddiyetten uzak bir duruş sergileyen Orhan, tepkilerin odağına yerleşti. Protokol üyeleri, MHP’li Özcan Orhan’ın bu yakışık almayan rahat tavrını yadırgadı.

Üzerine çevrilen gözlere aldırış etmeden ciddiyetsiz oturuşuna devam eden Orhan’ın bu tavrına göz yummayan Cumayeri Kaymakamı Haluk Çakmak ise alanı terk ederek, ilçe başkanının milli bayramımıza yaptığı saygısızlığı sineye çekmedi.

ÖNCÜ HABER MERKEZİ