Düzce il genelinde cumartesi akşamından pazartesi sabahına kadar etkili olan yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilemesi için Cumayeri’nde de ekipler 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Günler öncesinden yaklaşan kar yağışı ile ilgili tedbirlerini alarak hazırlıklarını tamamlayan Cumayeri Belediyesi, kar yağışına karşı yürüttüğü çalışmalarla zorlu sınavı başarıyla geçti.

İlçede her mahalleye yetişen ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için gece boyunca yolları açık tutmak için çalışmalarına devam etti.

Gündüz saatlerinde de devam eden çalışmalarda kolluk kuvvetleri de Belediye ekiplerine yardımcı oldu.

KOLOĞLU: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kar yağışına karşı gerekli tedbirlerin süratle alındığını belirten ve belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ederek koordine eden Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Kar yağışlarında hemşerilerimiz olumsuz etkilenmemesi için geceli gündüzlü çalışmalarına devam etmekte. Kar yağışı sonra ana arterler sonrası ara sokaklarda da çalışmalarımız devam ediyor.

“KAR BEREKETTİR”

Öncelikle vatandaşlarımız sıkça kullandıkları güzergahları temiz tutabilmek için ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışıyor.

Yoğun mesai içerisinde bulunan çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor kendilerine teşekkür ediyorum. Kar Berekettir. Bereketli bir kış mevsiminin yaşanmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.’’ diye konuştu.

HABER: Mehmet GÜNESEN